NFL 2013 quiz

Posted: January 2, 2014 in Uncategorized

1. Which quarterback led the league in total QBR?

  • A) Nick Foles
  • B) Russell Wilson
  • C) Peyton Manning
  • D) Josh McCown

 

2. Which of these players totalled the most yards from scrimmage?

  • A) LeSean McCoy
  • B) Jamaal Charles
  • C) Knowshon Moreno
  • D) Calvin Johnson

 

3. Which player led the league in sacks?

  • A) J.J. Watt
  • B) Robert Quinn
  • C) Mario Williams
  • D) Robert Mathis

 

4. Which NFL team swept their division?

  • A) Indianapolis Colts
  • B) Denver Broncos
  • C) New England Patriots
  • D) Seattle Seahawks

 

5. Which team finished second in total yards rushing?

  • A) New England
  • B) Kansas City
  • C) Buffalo
  • D) Seattle

 

6. Which team led the league in turnover ratio?

  • A) Carolina
  • B) Kansas City
  • C) Seattle
  • D) San Francisco

 

7. How many ‘new’ (first season with the team as HC) head coaches posted winning records?

  • A) Three
  • B) Four
  • C) One
  • D) Two

 

8. Which University sent the most players to the draft April 2013?

  • A) Alabama
  • B) Florida State
  • C) Miami
  • D) Georgia

 

9. How many Denver Broncos not named Peyton Manning scored double digit touchdowns?

  • A) Two
  • B) Three
  • C) Five
  • D) Four

 

10. Who recorded the most receiving yards this season?

  • A) A.J. Green
  • B) Calvin Johnson
  • C) Josh Gordon
  • D) Jimmy Graham

 

Answers:

  1. D
  2. A
  3. D
  4. A
  5. C
  6. C
  7. B
  8. B
  9. C
  10. C

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s